Boho vibes

H&M vest and pants / Zara heels / Oysho bag / Free People hat

A nyár közeledtével mindig bevonzom ezeket a kis bohó, fesztiválos kiegészítőket és ruhákat - és amint a mellékelt ábra mutatja ez idén sincs másképp. Elképzelhető, hogy ez az Oysho clutch amúgy neszeszer, de én büszkén hordom táskaként, és jelentem bírja a strapát!

/ Az Instyle magazin szuper játékot hirdetett, amire ezt a szettem én is beneveztem! Nincs más dolgotok, mint a magazinból inspirálódni, lefotózni és elküldeni az atestilusod@instyle.hu címre! Ha szerencsés vagy, 250.000 forint üti a markod! Részletek: http://instyle.hu/atestilusod/ /

When the warmer weather kicks in I automaticly transform into a boho/festival girl with embroidered bags and dresses - and this year is no exception. This gorg Oysho bag caught my eye instantly, and it's been love ever since. I don't even care if it's just a cosmetic case. I wear it as a clutch on a day to day basis and obsessed with it!

3 megjegyzés

 1. Ez a zara cipellő igazi, vagy műbőr?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én azt hiszem igazi, de már nem tudom pontosan! :/

   Törlés
 2. Ezt a ruhát én is nézegettem esküvőre, csak kicsit bizonytalan vagyok... Nem túlzàs a gyöngyök miatt? Kicsit nekem egy vagànyabb mennyassuonyi ruhàra hajaz.

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.