Summer reads
I think as long as you are in school, when summer hits everybody's more willing to read for pleasure. It's much more fun than those horribly boring 400 something pages of basic bullsh*t for school. Ain't it right?
Well, today i am sharing with you this summer's reads. I will be taking these on holiday with me next week. I have started both 3 already, which is the worst thing you could ever do i know. I just can't resist a crisp new book..
'The 100-year-old man who climbed out of the window and disappeared' has just came out in the cinemas in Hungary. That fact alone made me want to read it even more, because i love reading a book and then watching it in movie form, but who doesn't? The Paulo Coelho book is a little bit more deep, but nonentheless a gorgeous read. And the third one you can't really see, yet it is my favorite so far. I have seen the trailer of it with Ben Affleck, and boy it's gonna be good in movie as well. The title is Gone Girl, and you really should read it. It's exciting, misterious, really makes you question everything that you read. 

What's on your summer reading list?

Nyáron sokkal jobban szeretek olvasni, mint évközben az uncsi tankönyveket. Bár, ki nem? Idén ezt a három könyvet viszem nyaralni magammal. Igazából már mindegyiket elkezdtem, és ez nem újdonság, állandóan ezt csinálom. Más is van így ezzel? Nem bírom ki, ha veszek egy új könyvet, hogy ne olvassak bele.. Kriminális!
A '100 éves ember aki kimászott az ablakon és eltűnt' most megy a mozikban, de szándékosan nem néztem még meg. Először be akarom fejezni, még a fél könyv hátravan. Eddig nagyon érdekes, nem hasonlítható semmihez amit eddig olvastam.
 Az Alkimista könyv kicsit mélyebb témájú, elgondolkodtat az életről. Reggelente szeretem olvasgatni, és ezt is igyekszem majd befejezni a nyaraláson.
A harmadik könyvet nem látni a képen (mert egy rémálom volt befotózni, úgyhogy inkább kihagytam), de ez a Gone Girl című Gillian Flynn könyv. Ez is nemsokára kijön a mozikban Mr. Ben Affleck főszereplésével. Utálom, hogy láttam a trailert már, mert így a főszereplőt az ő személyében képzelem el, és ezt nem szeretem.. Ettől függetlenül viszont imádom a könyvet, nagyon jól van megírva, állandóan találgatsz mi történt, és a saját gondolataid is kétségbe vonod helyenként. Ajánlom!

Ti miket olvastok idén nyáron?

3 megjegyzés

 1. Én sem bírom ki, hogy ne kezdjek bele az új könyvekbe, így előfordul, hogy egyszerre akár ötöt is olvasok... Sőt van egy nagyon fura szokásom, amiről képtelen vagyok leszokni: mielőtt elkezdek egy könyvet elolvasom az utolsó mondatot. :) Ezzel a 100 éves ember aki kimászott az ablakon és eltűnttel régóta szemezgetek, azt hiszem itt az ideje beszerezni.

  VálaszTörlés
 2. a 100 éves bácsit pont most olvasom- kb. én is a felénél tartok és irtóra érdekesnek találom. Paulo coleho konyvei viszont tényleg inkább mélyebbek, és híbe-hóba eloveszem oket egy csoppet gondolkodni rajtuk. A Gone Girl-ról még nemhalottam, de megpróbálom beszerezni :)

  Mostanába tervezem elolvasni J.K.Rowling új felnott konyveit: Silkworm és a Cuckoo´s Calling, amiker pseudonym alatt adot ki :)

  VálaszTörlés
 3. Ha, a harmadik könyvet én is most rendeltem meg a trailer alapján :)

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.