Summer Skincare

Nyáron egy picit a szépségápolási rutinunk is átalakul, és bejönnek a képbe olyan termékek, amik tipikusan a napbarnított bőrt hivatottak szolgálni.

Az első ilyen a Caudalie Day Perfecting Fluidja – ez, ahogy a neve is ígéri egy olyan kence, amitől ragyogó, egyenletes arcbőrt kapunk. Színre ne számíts, egy hidratáló krémhez tudnám hasonlítani. Viszont nyáron, mikor a nap már megkapta az arcot, tökéletes társa lehet egy tengerparti napnak. SPF 15öt tartalmaz, és még a sötét foltokat is korrigálja.

A második Caudalie termék a Divine Oil, amely egy testre-arca-hajra rakható száraz olaj. Rengetegféle olajból tevődik össze, a szőlőmagtól a a szezámolajig. Tápláló, és az illata is mennyei! 


A kék tubus az egyik leghasznosabb, mikor a hajad már szalmára hasonlít, úgy kiszívta a víz-nap kombó. Heti 1-2szer kell alkalmazni 5 percre, cserébe visszaadja a hajadnak az elvesztett fényt és csillogást. 

Utolsó termékünk az esti bulikhoz lehet hasznos, és Caudalie Divine Legs névre hallgat.  Ő egy színezett testápoló, vagyis inkább lábápoló ha már itt tartunk. Apró csillámokat is tartalmaz, és ellenállhatatlan lábakat biztosít mindenkinek.

A fent látható termékeket a FeelUnique oldalról tudjátok beszerezni!


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.