10 random beauty facts


Pár hete kaptam egy "tag" felkérést egy csodaszép bloggertől, Adritól aki az Enntrance nevű oldalt vezeti. Adri kétség kívűl a kedvenc beauty blogom itthon, annyira gyönyörű és igényes a blogja, mind a képek, mind a tartalom tekintetében! 

Maga a tag a '10 random beauty facts', vagyis egy kis beauty vallomásról lesz szó. Íme!


1. Legalább fél éve nem festettem ki a körmöm a kezemen, annak ellenére, hogy régen mániákusan imádtam lakkozni. Pár hónapja felkentem egy színt, és elborzasztott ahogy kinézett. 

2. Soha nem hagyom ki az esti arctisztítást. Bármennyire késő van, bármekkorát is buliztunk, mindig megvan az esti rutinom.

3. Imádom a francia szépségápolási kozmetikumokat, a kedvencem a La Roche Posay. 

4. A természetes sminket kedvelem, rosszul vagyok a vastagon feketével kihúzott szemtől, és a "filctoll" szemöldöktől.

5. Adri is említette a hajszín kérdést, nos én is voltam már éjfekete, de a kedvencem a mostani színem, amit az A-list Salonnak köszönhetek. Azt hiszem megtaláltam az "örök" fodrászatom.

6. Iszonyú göndör hajam van, és ha nincs keratinozva eszméletlen kínlódás állandóan megcsinálni. (Sajnos nem a szép göndör, hanem a borzos-bolyhos göndör)

7. Odavagyok a szeplőkért, bárcsak nekem is lenne! :)

8. Szintén rajongok a hófehér fogakért, és mindent meg is teszek, hogy az enyémek is mindig szépek legyenek.

9. A kedvenc 'beauty-lookom' magamon a nyaraláson sós-vizes haj, nulla smink, napbarnított bőr. 

10. Osztom azt a tényt, miszerint az vagy amit megeszel. Ha valaki problémás bőrrel-hajjal-körmökkel küzd, az étkezéssel rengeteget lehet javítani ezen!

1 megjegyzés

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.