Cooking outside

Mostanában nagyon rákaptunk a grillezésre, szerintem minden hétvégén legalább kétszer kint sütögetünk a kertben. A kedvenc továbbra is a csirke, de legutóbb a pisztráng is nagy sikert aratott. Ez a bejegyzés igazából nem is egy recept post szeretne lenni, hanem egy kis ötlet, hogy a hétvégén esetleg kint készüljön a vacsora nálatok is! :)

A pisztrángot nagyon egyszerűen szoktam készíteni, jól befűszerezem egy halas keverékkel, a belsejébe citromot, fokhagymát és petrezselymet tömök, aztán mehet is a rácsra. Ezt legutóbb káposztasalátával ettük, isteni volt!

A csirkét a fenti képen a párom készítette múlt héten, és mennyei lett. Egy különleges pácban állt egy éjszakát, amit sajnos itthon csak a Culinarisban lehet beszerezni, a Nando's étterem készíti, mi imádjuk! Chilis-citromos ízt adott a csirkének, egészen különleges volt. Most egy egész csirkét vettünk, azt elfeleztük és úgy sütöttük. Ettől a csirke melle is vajpuha lett, nem száradt ki egyáltalán. Mellé nyári salátát ettünk, és persze főtt kukoricát.

Kellemes sütögetést!

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© Frocks and Fizz. Design by Fearne.